Alternatív szülői (értekezlet) – nemcsak szülőknek!

Az alternatív szülői (értekezlet) programját nemcsak szülőknek szánjuk. Várunk pedagógusokat, kamaszokat, fiatal felnőtteket,, családtervezés előtt állókat, szakembereket.

Hogyan hass a gyerekedre, mielőtt feladnád vagy
büntetni kezdenél?

Beszéljük meg az alternatív szülői (értekezlet) alkalmával!

Csoportos programot tartja:
Dr. Kollárné Berzáczy Kriszti, nemzetközi akkreditációval rendelkező mester coach és kiképző tréner, a Pécsi Egyetem KPV Kar Alkalmazott Ontológia Kutatócsoportjának alapító kutatója, az IACM AKADÉMIA vezető trénere.

Gyakran érezzük, hogy elfogy a türelmünk, elszakad a cérna, legszívesebben kiabálnánk vagy testi fenyítésre vetemednénk, amikor a gyermekünk kihoz a sodrunkból. Hogyan hassunk a gyerekünkre, és érjük el azt, hogy szándékaink mentén cselekedjenek és kooperálni kezdjenek velünk? Miképpen állítsuk meg a dühünket vagy elkeseredésünket, amikor egy-egy interakcióban vesztésre állunk? Hogyan szőjünk közös látomást és újítsuk meg azokat a gyermekünkkel ahelyett, hogy rombolni kezdenénk és elidegenítenénk magunktól a családtagjainkat?

Az alternatív szülői (értekezlet) sok hasznos megfontolással, gyakorlati fogással zárul, mindenki hazaviheti a saját eszközét, stratégiáját,

Az alternatív szülői (értekezlet) programja 2 órás időtartamú.

Időpontja: 2022. szeptember 30., 16-18 óráig.

Helyszín: Budapest, Károly krt. 3/a., kiváló közlekedéssel az Astoriánál.

Ára: 10.000 Ft/fő.

Bejelentkezés: kapcsolat@iacmacademy.com vagy Tel.: 06 70 6313311
Érdemi eredményekkel várjuk!

Alternatív szülői értekezlet IACM AKADÉMIA eseménye

A tréner

Dr. Kollárné Berzáczy Kriszti,
mérnök-szakközgazdász, 1992-től termelési igazgatóként, majd 1999-től felsővezetői és akadémiai kutatóintézetek igazgatóinak tanácsadójaként dolgozott. Szakterülete: ügyviteli rendszerek és vezetéstámogató tanácsadói szoftverek fejlesztése.
Munkájáról egyebek mellett Prof. Dr. Kálmán Erika így nyilatkozott:
„… Krisztina jelentős munkát végzett a (…) szervezeti és vezetési kultúra fejlesztése terén.” 
Bíróságok Lapja szerint hazánk első 3 legismertebb mediátorai között szerepel (2008.). A HR Szövetség a magyarországi 10 legelismertebb coach egyikének választotta (Forrás HR Magazin).
Több szakmai könyv társszerzője. A Magyar Design Közösség tagja.
Pécsi Tudományegyetem Kultúratudományi, Pedagógusképző és Vidékfejlesztési Kar Ontológiai Kutatócsoportjának alapító tagja. Karitatív DERŰNAGYKÖVET.
Nemzetközi akkreditációval  rendelkező coach (2013-2016 ICF, 2016-2019 PC-IACM), az IRM/KIM senior-fokozatú mediátor-kiképző trénere. Több szakértői csoport alapítója, így egyebek mellett az első, magyar coachok által életre hívott, 26 ország humántanácsadóit tömörítő nemzetközi közösség, az IACM (International Association of Coaching and Mediation, bejegyzés éve: 2011.) titkára, és a szintén úttörő, hazai coachszervezet, a Magyar Coachszövetség Alapítvány (bejegyzés éve: 2008.) kuratóriumi elnöke.2005-től részt vett az akkor egyedülállónak számító és az országban elsőként akkreditált coach képzések szakmai programjának kidolgozásában, majd 2007-től megkezdte a life coaching, később a business coaching és a coaching-alapú mediáció oktatását is. Egy perspektivikus nemzetközi irányzathoz kapcsolódva PhD Dr. Kollár József mellett részt vett a magyar designgondolkodás logikájának felfejtésében és kidolgozásában.


Kedvezmény az alternatív szülői (értekezlet) programjához

Mennyire vagyok romantikus alkat? Ingyenes tesztünk, ami kedvezményre váltható >>

Közzétéve: krisztiberzaczy

Nemzetközileg akkreditált mester coach, senior fokozató mediátor-kiképző tréner, derűnagykövet, ontológus és humánprofilozó. Magyar Coachszövetség 2008. kuratóriumi elnöke. Tel.: 06 70 631 33 11

Leave a Reply

Call Now Button
%d bloggers like this: