Mediátor képzés: Én is mediátor leszek! – Villám konfliktuskezelés mindenkinek

“A múlt elmúlt, a jövő még nincsen, azt kell megtervezni ma!” Self-help konfliktuskezelés és professzionális mediátor képzés a Dr. Kollár Iskolától

Én is mediátor leszek! Villám konfliktuskezelés mindenkinek, IACM AKADÉMIA

A mediáció független egyezségközvetítés, professzionális vitarendezés, alternatív konfliktuskezelés, szélső esetben permegelőző eljárás. Hivatásos mediátorrá váláshoz engedélyezett, 60 órás mediátor képzés programot kell teljesíteni a Minisztérium szerint kijelölt senior fokozatú mediátor-kiképző tréner irányításával. A most ajánlott program ízelítőt ad és nagyon hasznos stratégiákat, eszközöket mutat meg a mediáció világából.

Képzési programunkat azok számára szervezzük, akiket érdekel és betekintést szeretnének szerezni, hogyan lehet hatékonyan rendezni a konfliktusainkat, hogy vezeti az egyezségre irányuló beszélgetést egy professzionális egyezségközvetítő, azaz mediátor. 

A képzés 3 szinten zajlik. Akinek megtetszik és folytatni szeretné, vagyis mediátorként szeretne tevékenykedni, az IACM AKADÉMIA a legkülönfélébb mediátor képzés és tanácsadóképzés programokat >> ajánl. A VILLÁM MEDIÁCIÓ programok teljes egészében beszámítanak a mediátor képzés >> árába.

I. szint: 2 órás villám konfliktuskezelés képzés (mediáció)

A mediáció gondolkodásmódjába tekintünk be 2 órában. Megtudjuk, milyen célokat érdemes kitűzni egy vitarendezés során, hogyan lehet érdekeltté tenni a partnerünket, hogy leüljön velünk és meghallgasson minket. Megértjük, mi a különbség módszertanilag és tartalmilag a verbális erőszakoskodás, agitáció és az érvelés között. Világosan elválasztjuk a manipulációt a meggyőzéstől. Mindehhez párkapcsolati problémákat veszünk példaként.

Program 2 órás időtartamú. Időpontja: 2022. szeptember 30., 10-12 óráig. Helyszín: Budapest, Károly krt. 3/a., kiváló közlekedéssel az Astoriánál.

Részvételi díj: 20.000 Ft/fő.

Bejelentkezés: kapcsolat@iacmacademy.com vagy Tel.: 06 70 6313311
Érdemi eredményekkel várjuk!

Párkapcsolati konfliktuskezelés, villám mediáció, IACM AKADÉMIA, mediátor képzés

II. szint: 4 órás villám konfliktuskezelés képzés (mediátor)

4 órát foglalkozunk a mediációval. A mediáció filozófiájának megismerése után néhány egyszerű fogást tanulunk és próbálunk ki a gyakorlatban. Párkapcsolati és gyereknevelési példahelyzeteken keresztül ismerjük fel, mit csináltunk eddig rosszul és hogy érdemes más módon próbálkozni. Nem elméletben okoskodunk, hanem egyszerű gyakorlatokat végzünk és ilyen módon saját élményt szerzünk arról, hogy a vita végső soron jó dolog, alkalom a kölcsönös tanulásra.

Program 4 órás időtartamú. Időpontja: 2022. szeptember 30., 10-12 óráig. Helyszín: Budapest, Károly krt. 3/a., kiváló közlekedéssel az Astoriánál.

Részvételi díj: 20.000 Ft/fő.

Bejelentkezés: kapcsolat@iacmacademy.com vagy Tel.: 06 70 6313311
Érdemi eredményekkel várjuk!

Kamasz-szülő mediátor képzés betekintő, IACM AKADÉMIA, villám konfliktuskezelés

II. szint: 6 órás villám konfliktuskezelés képzés (villám mediátor képzés)

6 órát foglalkozunk a mediátorrá válás folyamatával és a mediáció-alapú beszélgetések jellegzetességeivel. Kifejezetten gyakorlat-orientált program. Közös esetmegbeszélést tartunk. Első lépésként egy valódi, fizetett mediációs ügyet   ismerünk meg és dolgozunk fel munkahelyi mediációval kapcsolatban. Később egy-egy hozott esetet ki-ki egyénileg old meg, majd egy nemzetközileg akkreditált, elismert mediátor, senior fokozatú mediátor-kiképző tréner instrukciói és ajánlásaival tökéletesít. 

Program 6 órás időtartamú. Időpontja: 2022. szeptember 30., 10-12 óráig. Helyszín: Budapest, Károly krt. 3/a., kiváló közlekedéssel az Astoriánál.

Részvételi díj: 20.000 Ft/fő.

Bejelentkezés: kapcsolat@iacmacademy.com vagy Tel.: 06 70 6313311
Érdemi eredményekkel várjuk!

Munkahelyi mediáció, képzés az IACM AKADÉMIA kínálatában, villám mediáció

Mediátor és mester mediátor képzés

A VILLÁM KONFLIKTUSKEZELÉS programok teljes mértékben beszámítanak a hivatalos és tanúsítvánnyal záruló MEDIÁTOR és MESTER MEDIÁTOR képzés programok >> árába.

Mediációs képzés, IACM

Kedvezmény

Mennyire vagyok romantikus alkat? Ingyenes tesztünk, ami kedvezményre váltható >>

Közzétéve: krisztiberzaczy

Nemzetközileg akkreditált mester coach, senior fokozató mediátor-kiképző tréner, derűnagykövet, ontológus és humánprofilozó. Magyar Coachszövetség 2008. kuratóriumi elnöke. Tel.: 06 70 631 33 11

Leave a Reply

Call Now Button
%d