Villám önismeret

Self coaching és Self-help önismeret. Önsegítő program mindenkinek.

Self-help önismeret. Önsegítő program, IACM AKADÉMIA.

Villám önismeret célja

Önismereti rogramunkat azok számára találtuk ki, akiket érdekel a humántanácsadás, ezen belül barátkoznak a coachinggal, esetleg trénerek szeretnének lenni, csak nem igazodnak el az egyes iskolák, irányzatok kínálatában és nem tudják, hogy is kéne hozzáfogni.
Lehet, hogy már Ön is tanácsadóként dolgozik? Biztos hogy tudunk újat mondani!
Aki viszont még sosem foglalkozott az önismerettel, de szükségét érzi, hogy folyamatosan tanuljon és eszközöket gyűjtsön a sikeresebb boldogulás érdekében, itt a helye közöttünk!
Várjuk egy felejthetetlen kalandra, ha vonzza az önismeret, a self coaching izgalmas világa!

Nem lerágott csontot tanítunk, hanem a világ élvonalába tartozó tudást! A téma vezető trénere: PhD Dr Kollár József filozófus, elmekutató, nemzetközileg referált tudós.

Dr Kollár József Elmefilozófus, IACM AKADÉMIA, Villám önismeret

A program oklevéllel zárul, amit az IACM AKADÉMIA állít ki.

Aki kíváncsi és valódi tanácsadó szeretne lenni, szeretettel várjuk az önismereti képzésünkön >>. A részvételi díjat teljes mértékig beszámítjuk a képzés árába.

Self coach, önismereti tanácsadó képzés.

Hallgasson bele, hogy gondolkodik az önismeretről egy világhírű elmekutató, Nánay Bence!

A programról

Program 2, 4, 6 órás időtartamú.

Időpontja: 2022. augusztus 5., 10-12 (-14 , vagy -16) óráig. Helyszín: Budapest, Károly krt. 3/a., kiváló közlekedéssel az Astoriánál.

Részvételi díj: 20.000 Ft/fő (2 órás program)

Téma: Mit jelent az önismeret? Hogyan, milyen folyamat árán kell megismerni önmagunkat? Honnan tudjuk, hogy megismertük magunkat? Hányszor kell egy életben megismerni a személyünket? Pontosan mit kell megismerni, miközben önismeretre törekszünk? Mit kezdjünk vele, ha megismertük önnön magunkat? Mire jó, mire használható az önismeret?

Program díj: 40.000 Ft/fő (4 órás program)

Program: Tudományosan alátámasztott önismereti tesztekkel ismerkedünk és kiértékelési módszerükkel. Ki-ki elvégezheti a bemutatott teszteket és egy szelet valódi önismeretet vihet haza. Megértjük, mit kezdünk az eredményekkel, hogyan építjük fel ezek alapján a későbbi terápiát vagy tanácsadást.

Esemény díj: 60.000 Ft/fő (6 órás program)

Célunk: Önismereti gyakorlatokba nyerünk betekintést és közösen feldolgozunk egy konkrét, önismereti problémára épülő esetet, valamint annak “megoldási” módját. Egy kicsit mindannyian self coach-csá, önismereti tanácsadó szakemberré válunk.

Bejelentkezés: kapcsolat@iacmacademy.com vagy Tel.: 06 70 6313311
Érdemi eredményekkel várjuk!

Közzétéve: krisztiberzaczy

Nemzetközileg akkreditált mester coach, senior fokozató mediátor-kiképző tréner, derűnagykövet, ontológus és humánprofilozó. Magyar Coachszövetség 2008. kuratóriumi elnöke. Tel.: 06 70 631 33 11

Leave a Reply

Call Now Button
%d bloggers like this: