Business Coaching

Business coaching, team coaching, tréningek és humánprofilozás (jogvédett)

A business coaching szervezeti, vállalati, üzleti környezetben alkalmazott tanácsadási forma. Kiváló kiegészítője, része a humánprofilozás (HP: BeBIG humánprofilozás -Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalában védett). HP az új HR! Humánátvilágítás, tesztrendszer és komplex humándiagnózis. 310-en, több, mint 35.000 karakter beazonosítására, valamint személyi és munkacsoportokon belüli “rejtett hibák” feltérképezésére alkalmas diagnosztikai rendszer a Pécsi Egyetem KPVK Alkalmazott Ontológia Kutatócsoportjában fejlesztve..

Amennyiben a helyzet elmérgesedett a munkahelyén vagy más szerveződések között és ez már a hatékony együttműködés, az eredményes munka rovására megy, a munkahelyi, szervezeti és szervezetközi mediáció a legjobb választás >>

mediáció

Támogassa a helyi közösségét!

Éppen az Ön segítségére számítunk abban, hogy a coaching mint jóléti szolgáltatás eljusson azokhoz is, akiknek a legnagyobb szükségük van rá. Kérjük, ajánljon minket, menedzsmenttámogató üzleti, business coaching eljárásainkat ezeknek a szervezeteknek és közösségeknek vagy adjon hírt róluk nekünk!

Business humánprofilozás

Hagyományos, személyes business coaching eljárásokon túl humán-profilozást (business profil) csoportos coachingot, (teamcoaching), valamint rapid és hosszabb lélegzetű tanfolyamokat ajánlunk.

A business coaching munkáink, feladataink során a Pécsi Egyetem KPV Kar Alkalmazott Ontológia Kutatócsoport által fejlesztett tesztekre, elemzési és diagnosztikai módszerekre támaszkodunk.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Tel.: 06 30 895 3907

Tel.: 06 70 631 3311

Follow us:

1,652

A Dr. Kollár Iskola már több, mint 1500 tanácsadót képzett ki 2008. óta.

1,132

Dr. Kollár Iskola látogatóinak száma egy hónapban a Googleban

1,927+

Vezető tanácsadóink tanácsadói gyakorlatának óraszáma (átlag/fő)

Személyes segítségre van szüksége?

Nem szeretné a munkahelyén nagy dobra verni, hogy segítségre van szüksége? Tudta, hogy az USA-ban az számít megszokottnak, hogy pszichológushoz vagy coach-hoz fordulnak, ha elakadásban vannak vagy fejlődni szeretnének az önismeret és a személyes humán-kompetenciák terén?

 

Az Ön cégénél keresnek business coachot vagy trénert?

A legjobb helyen találkoztunk! Kérjük, ismerje meg a gyakorlatban többszörösen bizonyított, tudományosan megalapozott tesztjeinket, elemzési módszereinket és diagnózisainkat, különleges tréning-programjainkat!

Business coaching a Mentálkapuban

Mit jelent az általunk fejlesztett business profilozás?

A “business humán profilozó” kifejezés, “business humán profilozás” kifejezés, “coach diagnoszta” kifejezés, és az erre épülő program STNH_ÜT-20210722-00120/AOEBOA azonosítóval a Magyar Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalának jogvédelme alatt áll.

„Egy munkáját végző szakember soha nem tud objektív képet adni a saját dolgairól. Megfelelő perspektívából kell látni, mert akkor mutatkoznak meg a valódi arányok.” -Agatha Christie

Miért félnek az újtól?

Miért nem mernek új dolgokba belevágni a munkatársai? Miért nincs vonzó jövőszcenárió a dolgozói előtt? miért nem húznak eléggé? Miért azonosulnak  nehezen a vezetői utasításokkal és tervekkel? Miért nem elég önállóak? miért nem mernek megfelelő helyen és időben segítséget kérni? Miért csÚsznak a határidős feladatokkal? Miért kell folyton a „mit, miért nem”-típusú magyarázatokat hallgatnia?

A business-profilozás több területe ismert: számviteli, jogi környezethez való alkalmazkodás, mérnöki proifilozás, stb. Az általunk művelt humán-profilozás egy speciális, a vállalat céljait, konkrét terveit támogató többrétegű humán-átvilágítás, diagnózisállítás, célzott heurisztikus elemzés és ennek alapján megtervezett, személyre szabott fejlesztési program.  

A módszer sok tekintetben hasonlít a kriminológiában alkalmazott profilozók eljárásához. A detektívek által feltárt nyomok különböző okból kevésnek bizonyulnak (pl. megsérülnek a bizonyítékok, egy szemtanú téves adatokat közöl, mások tudatosan vezetik félre a rendőrséget). Ez az állapot hibás következtetések egész sorához vezet. Megnő a nyomozás időtartama, megugrik a költsége, romlanak az eredményességi mutatók, és ezalatt a bűnelkövető további károkat okoz. Mindenki feszült és elégedetlen.

A profilozó számára viszont elegendő néhány adat, mert az ismert összefüggések segítségével kikövetkezteti az összes többit. Sokkal részletesebb elemzést tud adni a keresett személyről, mint ahogy megismerte őt akár a legbelsőbb környezete. Míg a nyomozók a cselekmény közvetlen részleteivel foglalkoznak, a profilozó megvizsgálja a bűntett optimális kivitelezése és a tényleges elkövetés közti legapróbb különbségeket és ebből következtet a gyanusított „kézjegyére”: személyiségéből, karakteréből, pszichológiai állapotából, szokásaiból, motivációiból és kompetenciáiból adódó jellegzetességekre.

Hasonlóan dolgozik a business profilozó. A szervezet víziójának, missziójának, üzleti tervének, értékesítési stratégiáinak, technológiai utasításainak, … tökéletes és optimalizált kivitelezését összeveti azzal, ahogy a gyakorlatban megvalósították azokat.  Az eltérés jórészt a munkavállaló kézjegyére utal. Tesztek segítségével pontosan azonosítja az illető adottságait, és képes személyre szabott javaslatot tenni a kompetenciák fejlesztésére, külső-belső motivációk szükséges korrekciójára, valamint azt is meg tudja előre mondani, milyen viselkedések és abból származó következmények várhatóak, még azelőtt, hogy ennek konkrét jele lenne a szervezetben.

Az új business coaching: humánprofilozó és a business  profilozás, humánátvilágítás

HP az új HR! A business humánprofilozó a szervezet vezetőjének és HR-esének remek partnere. Segítségével a menedzsment  jobb, gyorsabb, értékesebb döntéseket tud hozni és a szervezet minden tagja a korábbiaknál jóval pontosabb és eredményesebb tervvégrehajtásra képes.  

Pontosabb képet kap a szervezetéhez tartozó munkatársakról, mint azt szeretné. Egy röntgen pontosságával végezzük a humánátvilágítást és azokra az összefüggésekre is rávilágítunk, amelyek a szemnek láthatatlanok.

A humánprofilozást a tudományosa alapokon fejlesztett beBIG tesztrendszerrel és diagnosztikai eljárással végezzük (teljes program jogvédelem alatt), amit a Pécsi Tudományegyetem KPV Karán működő Alkalmazott Ontológia Kutatóintézetben fejlesztettünk ki.

A business-profilozás és személyes fejlesztés után: növekvő lojalitás, a szerveződés iránti elköteleződés, csökkenő outburning (kiégés) érzés, kisebb fluktuáció, eredményesebben együttműködő csoportok. Teljesítményjavulás, eredmények, elégedettség.

Keresse bizalommal a business humán profilozóinkat!

Business coach képzés információ

beBIG teszt

 

“So many things are possible just as long as you don’t know they’re impossible.”

Norton Juster

Call Now Button