Dr. Kollár Iskola

Dr. Kollár Iskola 18 évnyi tanácsadói, 14 éves oktatói múltja és jövője. Tartson velünk!

“Értelmes élet, gyümölcsöző élet.”

Dr. Kollár Iskola

“Tanuld meg önmagad coacholni, így segíthetsz másokon is!”

Budapest, Astoria

kapcsolat@iacmacademy.com
+36 (70) 631-3311

Szeretettel és tisztelettel hívjuk, várjuk Önt is közénk!

Tudományos igényességgel, egyetemi minőségben, professzionálisan kidolgozott képzési programok.
2008-tól elsőként az országban, azóta pedig többszörösen akkreditáltak.

XXI. századi, egyéni tanulási tervre (personalized self-education plan) építő “Self-Awarness & Self-Education” tananyagcsomag, Meetup és Mentoring Program.

A Dr. Kollár Iskola tanácsadói és képzési módszerének alapját adó tudományközi (interdiszciplináris) kutatások magukba foglalják a pozitív pszichológiát, a tervezői gondolkodást (design thinking), az értékszociológiát és a mindfulnesst.

Magyarországi első 60 legismertebb coach közül 8 a Dr. Kollár Iskolából került ki.

Komócsin L., Coach Konferencia, Gerbaud-ház, Budapest

Ezt az átütő eredményt azóta se tudta meghaladni senki.

Dr. Kollár Iskola alapítói

Dr. Kollár Iskoláról tudjuk

Dr. Kollár Iskola coach képzés, top tanácsadó képzések tudományosan megalapozottMagyarországon egyedülálló módon tudományosan megalapozott: elmefilozófia, szociológia, kognitív nyelvészet, pszichológia, neurológia vívmányaira épülő, tervezői, stratégiai szemlélet.

Mi alapítottuk a Pécsi Tudományegyetem (KPVK) Alkalmazott Ontológiai Kutatócsoportját. 

Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalában az eredeti szellemi termékeket megillető oltalomban részesülő oktatási és tanácsadói projekttel rendelkezünk. A jogvédelem alatt álló coach képzés és tanácsadó képzések programját 2008-ban, azaz 14 éve akkreditáltattuk legelőször, egyben legelsőként Magyarországon. 

Nemzetközi fokozatú, Guinness Rekorder coachokkal: egyetemi és nemzetközi minőségű prémiumprogramot kínálunk. 

Képzési csomagjaink a Magyar Coachszövetség (2008.) hivatalos coach képzés és tanácsadó képzési programjai. A kurzusainkat a IRM/KI Minisztérium hivatalos mediátorképzésként és továbbképzésként fogadja el.

A coach képzés és tanácsadó képzés magas szakmai és gyakorlati értékét nemzetközileg elfogadott, magyar-angol nyelvű tanúsítvánnyal ismerjük el. 

Dr. Kollár Iskola coach képzés, top tanácsadó képzések nemzetközi kapcsolódásNemzetközileg helytálló, szakmailag professzionális: a stratégiai és tervezői szemléletű, nemzetközi ontological coaching szakmai iskolához tartozunk. 

ICF-alapú, nemzetközi szintű, professzionális coach képzés és tanácsadó képzések kezdőtől a nemzetközi mester fokozatig kísérik a hallgatókat. 
A megszerzett kompetenciákat a nemzetközi szövetség,  az ICF elismeri, a coach képzés és tanácsadó képzés oktatási programjait a nemzetközi tanácsadói szövetség, az IACM is akkreditálta.

A nemzetközi ICF, a Google és a Guinness is elismeri a Dr. Kollár Iskola teljesítményét

Dr. Kollár Iskola munkáját az ICF is nagyra értékelte
Google szerint legtöbbet keresett Iskola a Dre. Kollár Iskola a coach képzés kulcsszóra
Dr. Kollár Iskola vezetői magyar Guinnes Rekorderek

 Dr. Kollár Iskola coach képzés, top tanácsadó képzések nyugalom és a derű a módszer lényegeEz nem elmélet, hanem 100%-ban gyakorlatorientált tudás és kompetencia. Jöjjön gyakorolni hozzánk a Mentálkapuba a volt hallgatóink mellé! Legyen Ön is a munkatársunk!

Magyar GUINNESS-rekorder coachok vagyunk, akik 24 órán keresztül egyfolytában coacholtunk, mert bármikor szívesen megmutatjuk, mit tudunk. Derű a módszerünk alapja és kísérője, egyben hatása és következménye. (Designgondolkodás: tervezői gondolkodás, terv-alapú szemlélet, örömérzetet és motivációt adó speciális terv áll a tanácsadói folyamat fókuszában.)

Dr. Kollár Iskola coach képzés, top tanácsadó képzések gyakorlati garanciaTöbb, mint 14 év, jóval több, mint 2.000 sikeres hallgató, 3.000+ óra tréningtapasztalat, 6.000+ óra tanácsadói gyakorlat.

Gyakorlati garancia: 2007. óta saját praxisunkban bevált megoldások, a gyakorlatban bevált tanácsadói és tanítási módszertanra számíthat.  Sikeres tanítványaink nagy száma bizonyítja a kiváló felkészítést.

iThinkCity

Az Iskola vezetője

iLoveSchool

Dr. Kollár Iskola vezetője

Dr. Kollár József PhD

Dr. Kollár Iskola vezetője -alapítva: 2008.

Dr. Kollár József Edinburghban kutatott.

“Kollár József különös nyereség a magyar szellemi életben…” 

Prof. Pléh Csaba, akadémikus

Tudományos fokozattal rendelkező elmefilozófus (elméleti pszichológia), egyetemi oktató, művészetkritikus, költő, író, műfordító.
2019-től a Pécsi Tudományegyetem Kultúratudományi, Pedagógusképző és Vidékfejlesztési Kar Alkalmazott Ontológia Kutatócsoportjának vezetője, alapító tagja és tudományos kutatója,
Élt és kutatott a skóciai Edinburghban, számos egyetemen tanított már,
több, mint 10 éve tanít felnőttképzésben is.
Hazai és nemzetközi szakmai szövetségek tagja.
Senior fokozatú mediátor-kiképző tréner (IRM/KIM), mester coach.
Az Első Magyar Coachszövetség (2008.) szakmai tanácsadója.
26 ország részvételével bővülő, nemzetközi coach- és mediátorszövetség, az IACM elnöke.

Dr. Kollár a második legnagyobb léggitáros.
Dr. Kollár Iskola könyve: Vízen járni, a válságkezelés filozófiája
Dr. Kollár iThink City-ben

Rating: 4.5 out of 5.

Új utak kipróbálására ösztönöz.

Dr. Rusznák Tamás

Rating: 4.5 out of 5.

A magyarországi 5 legismertebb coach egyike.

Komócsin L., ELTE-kutatás, Coach Komferencia, Bp.

iLoveSchool

A Dr. Kollár Iskola vezető trénere

Szeretettel hívjuk, várjuk Önt is közénk!

Dr. Kollárné Berzáczy Kriszti a Dr. Kollár Iskola alapítója

Dr. Kollárné Berzáczy Kriszti

Dr. Kollár Iskola vezető trénere

Dr. Kollárné Berzáczy Kriszti vezető tréner

“Krisztina jelentős munkát végzett a (…) szervezeti és vezetési kultúra fejlesztése terén.” 

Prof. Kálmán Erika, intézetigazgató

Mérnök-szakközgazdász, 1992-től termelési igazgatóként, majd 1999-től felsővezetői és akadémiai kutatóintézetek igazgatóinak tanácsadójaként dolgozott. Szakterülete: ügyviteli rendszerek és vezetéstámogató, valamint tanácsadói szoftverek fejlesztése. Munkájáról egyebek mellett Prof. Dr. Kálmán Erika így nyilatkozott: „Dr. Kollárné Déri Krisztina jelentős munkát végzett a (…) szervezeti és vezetési kultúra fejlesztése terén.” 

Nemzetközi akkreditációval rendelkező coach (2013-2016 ICF, 2016-2019 PC-IACM), az IRM/KIM senior-fokozatú mediátor-kiképző trénere. Több szakértői csoport alapítója, így egyebek mellett az első, magyar coachok által életre hívott, 26 ország humántanácsadóit tömörítő nemzetközi közösség, az IACM (International Association of Coaching and Mediation, bejegyzés éve: 2011.) titkára, és a szintén úttörő, hazai coachszervezet, a Magyar Coachszövetség Alapítvány (bejegyzés éve: 2008.) kuratóriumi elnöke. 2005-től részt vett az akkor egyedülállónak számító és az országban elsőként akkreditált coach képzések szakmai programjának kidolgozásában, majd 2007-től megkezdte a life coaching, később a business coaching és a coaching-alapú mediáció oktatását is. Egy perspektivikus nemzetközi irányzathoz kapcsolódva PhD Dr. Kollár József mellett részt vett a magyar designgondolkodás logikájának felfejtésében és kidolgozásában. Több szakmai könyv társszerzője.

Bíróságok Lapja szerint hazánk első 3 legismertebb mediátorai között szerepel (2008.). A HR Szövetség a magyarországi 10 legelismertebb coach egyikének választotta (Forrás: HR Magazin).

A Magyar Design Közösség tagja.
Pécsi Tudományegyetem Kultúratudományi, Pedagógusképző és Vidékfejlesztési Kar Ontológiai Kutatócsoportjának alapító tagja.

Dr. Kollárné Berzáczy Kriszti, médiaszereplések, TV
Derűterápia
Dr. Kollárné Berzáczy Kriszti, Dr. Kollár Iskola.

Rating: 4.5 out of 5.

Magyarországi első 10 legelismertebb coach egyike.

Pajor Mariann, HR Magazin (HR-kutatás)

Rating: 4.5 out of 5.

A magyarországi 10 legismertebb coach egyike.

Komócsin L., Coach Komferencia, Gerbaud-ház

Ajánlóink

Nagyon sokan szeretik a Dr. Kollár Iskolát!

Keresztes Ildikó

“Örvendek, hogy megismertem Krisztinát és Dr. Kollár Józsefet. Felkeltette az érdeklődésemet a módszer amivel dolgoznak, folytatni szeretném. Ajánlom szeretettel mindenkinek”

Keresztes Ildikó énekesnő 1997 Az év musical énekesnője-eMeRTon díj, 1999 Az év énekesnője-eMeRTon díj, 2001 ARTISJUS díj, 2002 Arany Zsiráf-díj-jelölés, 2006 VOX-CAR díj, 2011 Fonogram- díj-jelölés, Az év hazai klasszikus pop-rock albumaCsézy, Csisztu Zsuzsa, Havas Henrik, Dr. Kollárné Berzáczy Kriszti

Rating: 5 out of 5.

BARANYAI ANNAMÁRIA

“Nagyon hálás vagyok, hogy sikerült megismernem a módszert, amivel dolgoztok. Csak ajánlani tudom mindenkinek!”

Lévay Szilveszter Nemzetközi Musical énekverseny női szóló kategória 1. helyezettje

Rating: 5 out of 5.

MAHÓ ANDREA

“Nagyon örvendek, hogy kapcsolatba kerültem két fantasztikus emberrel: Krisztinával és Dr. Kollár Józseffel, akik által megismertem a coaching fontosságát. Mindenkinek szeretettel ajánlom.”

— Mahó Andrea, eMeRTon és Artisjus díjas, színésznő, énekesnő,
Sir Andrew Lloyd Webber magyar kedvenc női előadóművés

Rating: 5 out of 5.

KATUS ATTILA

“Örülök, hogy megismerhettem az iskola vezetőit és képzését, akiknek segítségével új, egészségtudatos szemléletek születnek… Szeretettel ajánlom mindenkinek, aki nyitott az új dolgokra, a változásokra és a hosszútávú megoldásokra!”

— Katus Attila, hatszoros világ- és kétszeres Európa aerobic bajnok, 125 év legeredményesebb versenyzője aerobik szakágban, a SOTE óraadó tanára

Rating: 5 out of 5.

KISS LENKE

“Szeretettel ajánlom ezt a minőségi oktatást mindenkinek! Óriási szükség van rátok…, csak ajánlani tudom mindenkinek!”

— Kiss Lenke, Magyarország legendás női kosárlabdázó ikonja
328-szoros válogatott, Eb-bronzérmes, 4-szeres magyar bajnok, Európa-válogatott, 4-szeres “Év játékosa”, olimpiai gólkirály. A Halhatatlan Klub tagja

Rating: 5 out of 5.

PhD Dr. TŐZSÉR JÁNOS

“A filozófia a kritikai gondolkodás legjobb tanítómestere. Hidd el, szükséged van rá!”

— PhD Dr. Tőzsér János filozófus, egyetemi docens, a Kaposvári Egyetem tanára,
a Doktori Tanács tagja, több hazai és nemzetközi tudományos cikk, valamint könyv szerzője

Rating: 5 out of 5.

CSENGERI ATTILA

“Nagy szeretettel ajánlom az iskolát mindenkinek, aki fejleszteni akarja saját magát, vállalkozását és környezetét!”

— Cengeri Attila, musical színész és operett énekes

Rating: 5 out of 5.

KOÓS RÉKA

“Régóta tervezgettem, hogy megismerkedek a Life Coaching-gal. Egy új és izgalmas világba csöppentem és kíváncsian várom, mi sül ki belőle. Kacérkodom a gondolattal, hogy a tanfolyamot is elvégzem nálatok!
Köszönettel és üdvözlettel.”

— Koós Réka, Junior Lyra díjas színésznő, énekesnő

Rating: 5 out of 5.

GYULAI JÚLIA

“Hiszek az iskolátok hatékonyságában, szeretettel ajánlom mindenkinek!”

— Gyulai Júlia, Európa-bajnok táncos-koreográfus
(A fiatal tehetség, aki dolgozott Brad Pitt-tel)

Rating: 5 out of 5.

Dr. Szabó Tünde

“A Dr. Kollár Iskola nagy segítségemre volt, hogy a mediáció szakmai hátterét teljeskörűen megismerhessem és a gyakorlatok során elsajátíthassam. Az oktatás során magasszintű tematika alapján haladtunk, mint hallgató minden nap kihívásokkal teli élményekkel és tudással gazdagodtam, amelyet ezúton is köszönök!”

Dr. Szabó Tünde, úszó olimpikon

Kedves videóink

“A kérdés a válasz?
Dr. Kollár Iskola!”

Kollár Nóra megmondta

“Engem nem lehet elfelejteni!”

Cikkeink, tudományos és szakmai publikációink

Dr. Kollár József pHd tudományos és szakmai munkájáról betekintőt kaphatunk a Wikipédián.

Dr. Kollár József Iskolakultúra
Dr Kollár József Magyar Pszichológiai szemle
Age of Narrativity? A narrativitás kora? Dr Kollár József, IACM AKADÉMIA, DR KOLLÁR ISKOLA
Dialogue and Universalism, Dr. Kollár József, IACM AKADÉMIA, DR KOLLÁR ISKOLA

Tudományos és szakmai könyveink, fejezeteink

Médiaeseményeink: M1, ATV, RTL, DUNA TV, TV2

Tanítványainkkal 14 évnyi emlékből egy pillanat

Dr. Kollár Iskola saját szervezésű konferenciái és eseményei

Irracionalitás Konferencia Budapest, Aranytíz, 2010.

Irracionalitás Konferencia Budapest, Aranytíz, 2010.

Managerek Éjszakája
Velence, 2010.

Managerek Éjszakája
Velence, 2010.

Metafora Konferencia
Budapest, Aranytíz, 2011.

Metafora Konferencia
Budapest, Aranytíz, 2011.

Coaching Konferencia Budapest, Gerbaud, 2011.

Coaching Konferencia Budapest, Gerbaud, 2011.

iThink City Megnyitója 
Duna, 2011.

iThink City Megnyitója
Duna, 2011.

Coaching Fesztivál
Budapest, 2013-2015.

Coaching Fesztivál
Budapest, 2013-2015.

Coaching Színház 
Bp., Komód, 2013-2015..

Coaching Színház
Bp., Komód, 2013-2015..

Coaching Rekord
Budapest, 2015.

Coaching Rekord
Budapest, 2015.

Narrativitás Konferencia
Szekszárd, 2022..

Narrativitás Konferencia
Szekszárd, 2022.


IACM AKADÉMIA akció

15-30% egyösszegű fizetési kedvezmény csak most!

Dr. Kollár Iskola régi oldala.

A honlap tulajdonosa: IACM FOR COUNSELLING AND EDUCATION LTD.
GBR ME15 6LU, Kent, Maidstone, Knightrider Street, Knightrider House F04 1st Floor
A titkárság e-mail címe: kapcsolat@iacmacademy.com
Titkárság telefonszáma: +36 70 631 3311
ADATVÉDELMI NYILATKOZAT
ÁLTALÁNOS JOGI NYILATKOZAT

Call Now Button