Bejelentkezés konzultációs időpontokra

Mi, immár 14 éve mindent megteszünk a kimagasló színvonalú tanításért és felkészítésért! Pótló, tanuló és gyakorló alkalmakkal állunk a Hallgatóink rendelkezésére. A mentoring órák ZOOM-on zajlanak.

1. CSOPORTOS KÉPZÉSBEN TANULÓKNAK GYAKORLÓ ÉS PÓTLÓ ÓRÁK

Csoportos képzésben résztvevő Hallgatók számára egyéni és kiscsoportos, fakultatív külön konzultációs és gyakorlási lehetőséget, pótlást biztosítunk annak érdekében, hogy minél többet tanulhassanak és kipróbálhassák magukat akkreditált vezető tanácsadó segítségével.
Hétfőtől csütörtökig 10-11.30 vagy 17-18.30 között tematikus időpontokra lehet feliratkozni. Ezekhez az alkalmakhoz többen is csatlakozhatnak egyidejűleg.

* Tréneri konzultáció: Hétfő 17.00-18.30-ig és Kedd 10.00-11.30-ig
* Life coaching és Mediátor konzultáció: Hétfő 10.00-11.30-ig és Csütörtök 17.00-18.30-ig
* Business coaching konzultáció: Kedd 10.00-11.30-ig és Csütörtök 17.00-18.30-ig
* Kids & Life coaching konzultáció: Szerda 10.00-11.30-ig és Csütörtök 17.00-18.30-ig

Akár az aktuális konzultációs időpont előtt fél órával is be lehet jelentkezni!

Ha következő hétre és nem az aktuális hétre szeretne valaki jelentkezni, válassza ki az előző sorban a kiszemelt dátumot is (vegyük figyelembe a tematikus rendet)!

Aki csoportosra és egyénire is jár, a csoport számára kijelölt, fenti konzultációs időpontokban látjuk szeretettel.

Hasznos tudnivalók a konzultáció rendjéról: ->

2. EGYÉNI TANRENDŰ HALLGATÓK SZÁMÁRA TANULÓ ÉS GYAKORLÓ KONZULTÁCIÓK

Nem csoportos, hanem egyéni ütemezéssel tanuló hallgatók konzultációs lehetőségei:
* Csatlakozhatnak a fenti menetrendben megrendezésre kerülő tematikus konzultációkhoz. Ebben az esetben megismerkedhetnek más hallgatótársakkal is és egymástól is sokat tanulhatnak.
* Amennyiben egyedül szeretnének haladni, konzultálni, arra is van lehetőség, hogy egyedül konzultáljunk. Hétfőtől csütörtökig, reggel 8.00-9.00 h és délután 16.00-17.00 h vagy este 18.30-19.30 h. Legjobb, ha a konzultáció végén a mentorral máris egyeztetjük a következő időpontot!

Az aktuális konzultációs időpont előtt 1 héttel lehetséges bejelentkezni!

Ne felejtsük el a napot megjelölni! Időpontot pedig a menüből lehet kiválasztani.

Aki csoportosra és egyénire is jár, a csoport számára kijelölt, csoportos, tematikus konzultációs időpontokban látjuk szeretettel.

Hasznos tudnivalók a konzultáció rendjéről: ->

Bejelentkezés konzultációra

Kérjük, hogy ne vegyenek el más elől tanulási, gyakorlási lehetőséget! Csak akkor jelentkezzenek, ha meg tudják oldani a konzultáción való részvételt. Konzultáció lemondása 24 órával előbb történhet, egyébként megtartottnak vesszük.

Szeretettel hívjuk, várjuk közénk!

Konzultáció rendje

Annak érdekében, hogy minél kellemesebb legyen az együttműködés, figyelmébe ajánlunk néhány megfontolást, amik eddig is hasznosnak bizonyultak.

A mentor sosem keresi a Hallgatót, nem kéri, hogy időpontokra jelentkezzen be, a Hallgató egyéni belátása szerint veheti igénybe a konzultációs, segítő lehetőséget.

Az a mi érdekünk, hogy tanítsunk, erre vállalkoztunk. Ha a mentor véletlenül mégsincs a Zoom-on, kérjük, jelezze a konzultáció aktuális időpontjának max. 5. percében telefonon: +36 70 631 3311 vagy e-mailben: kapcsolat@iacmacademy.com. Köszönjük szépen.

Ha Ön az aktuális időpont előtt már becsatlakozik és más órája még zajlik, nyugodtan maradjon, mert hivatalos konzultáció zajlik, szeretettel látjuk!

Késés esetén is nyugodtan jelentkezzen be, a konzultációs időből fennmaradó részben szívesen válaszolunk a tanulást érintő, tartalmi kérdésekre!

Ügyrendi, adminisztratív kérdésekkel kérjük, e-mailben forduljanak továbbra is bizalommal a titkársághoz:
Kiss Szilvia, Elek S. Péter e-mail: kapcsolat@iacmacademy.com.

Call Now Button