Jelentkezés

Jelentkezés, beiratkozás az IACM AKADÉMIA képzéseire, nyílt eseményeire és tanácsadásaira.

Kiss Szilvia titkárság, IACM, Dr. Kollár Iskola, jelentkezés

Coach képzés, tanácsadóképzés jelentkezés, beiratkozás, kapcsolat

Kiss Szilvia
IACM Akadémia titkárságvezetője
Tel.: +36 70 631 3311, e-mail: kapcsolat@iacmacademy.com 

Ahhoz, hogy tanácsadó legyen Magyarországon nem kell egyetemen szerzett coach vagy mediátori diploma! Sokkal jobban jár az IACM Akadémia képzési programjaival, mert itt 20 éves, valódi coach és mediátori gyakorlattal, 1.000+ tréneri tapasztalattal rendelkező, szakmailag elismert trénerektől tanulhat nemzetközileg elfogadott standardok alapján összeállított tananyagból, melyet 2007-től már több testület is akkreditált!

Valódi eseteket ismerhet meg és valódi coaching-, mediációs vagy tréneri megoldásokat mutatnak be a mesterek.

Mi jótállunk Önért! Amennyiben később szüksége volna konzultációra vagy szakmai védelemre, mi mindig ott leszünk Ön mellett!

INFORMÁCIÓ KÖZVETLENÜL

Ha jelentkezés előtt még kérdései vannak, hívjon minket vagy hagyjon sms-üzenetet a +36 70 631 3311 telefonszámon, esetleg írjon a vezető trénerünknek, Dr. Kollárné Berzáczy Kriszti szívesen válaszol a tartalmi kérdésekre: kapcsolat@iacmacademy.com címre.

KÜLÖNLEGES KEDVEZMÉNYEK A MEGHIRDETETT ÁRAKON FELÜL.

Amennyiben több képzés is érdekli egyszerre, hívjon minket a kedvezményekért!

Jelentkezési lap

Ez az űrlap beiratkozásra szolgál

Miben segíthetünk még?

Tel.: +36 70 631 3311

E-mail.: kapcsolat@iacmacademy.com

Mi a különbség a köklerképzés és a minőség között? Az IACM Akadémia, jelentkezés

JELENTKEZÉSI TUDNIVALÓK

FONTOS

Amennyiben 3 munkanapon belül nem kap visszaigazolást a jelentkezéséről, kérjük szépen, hogy értesítsen minket:

E-mail: kriszti.berzaczy@gmail.com

Tel.: 06 70 631 33 11 vagy 06 70 604 63 44

TUDNIVALÓK

Köszönjük szépen, hogy minket választott és megtisztel a jelentkezésével!

Nálunk a legjobb helyen jár. A Dr. Kollár Iskola eredményei, 14 év és több, mint 2000 eredményes hallgató bizonyítja az oktatási programjaink magas színvonalát és sikerét:

Az ELTE Társadalom- és Szervezetpszichológia Karán végzett felmérés szerint a magyarországi legismertebb és legnevesebb 60 coach közül 8 a Dr. Kollár Coaching Iskolacsoportból került ki. Ezt az átütő eredményt egyetlen másik iskola sem tudta elérni. Független forrás: Komócsin Laura, PCC/ICF, Business Coach Konferencia

A Dr. Kollár Iskola volt az első, aki Magyarországon akkreditált képzést indított a tanácsadás: coach képzés, mediátor képzés és egyéb tanácsadói képzések területén.

Az IACM Akadémia képzéseit folyamatosan fejlesztjük, az aktuális jogszabályi feltételekhez igazítjuk és a legújabb szakmai standardokat vesszük figyelembe.

A mediátor képzéseket a Minisztérium elfogadja hivatalos mediátor képzésként (a kötelező továbbképzés keretében pontértéket is biztosítunk).

Nemzetközi akkreditációval rendelkezünk, azaz nemzetközi színtéren is helytálló, ICF- és IACM-kompatibilis oktatási programokat biztosítunk!

FIGYELEM

Örömmel köszöntjük és üdvözöljük Önt közöttünk, miután már beküldte hozzánk az online jelentkezési űrlapját!

Amennyiben sajnálatunkra úgy alakul, hogy nem tudja megkezdeni a képzést, de a jelentkezését és részvételét nem mondja le időben, a részvételi díj arányosan kiszámlázásra kerül az Ön részére az alábbiak szerint:

Az Ön jelentkezési lapjának beérkezése után az IACM AKADÉMIA visszaigazolja, hogy névsorba vette Önt. Ettől számítva 3 napon belül térítésmentesen visszamondhatja a részvételi szándékát.

3 nap után: a képzési díj: 30%-át kiszámlázzuk.

A képzés megkezdése előtti 10. napig: a képzési díj 70%-át kiszámlázzuk.

Az oktatási projekt megkezdése előtt 5-10 nappal: a képzési díj 80%-át kiszámlázzuk.

A képzés megkezdése előtt 5 nappal le nem mondott képzési regisztráció, jelentkezés, beiratkozás esetén a tandíj 100%-át kell megtérítenie.

Kérjük mindezek szíves tudomásulvételét.

Amennyiben a képző hibájából hiúsul meg a képzés, tréning, konferencia, szakmai workshop, nyílt műhely (erre az elmúlt 14 évben nem volt példa), természetesen visszautaljuk a befizetett díjat.

Vis major helyzetben a helyszín- és/vagy az időpontmódosítás jogát fenntartjuk, de ha csak lehet, nem élünk vele, hanem igyekszünk az Ön kényelme, időbeosztása messzemenő figyelembevétele mellett a legjobb megoldást megtalálni.

TÁJÉKOZTATÁSUL

A life, business coach, valamint a mediátor képzés keretében folyó oktatás maradéktalanul kielégiti a közvetítők képzésére vonatkozó jogszabályt (is): a képzési programunk megfelel a 63/2009. (XII. 17.) IRM, vagyis a közvetítői szakmai képzésről és továbbképzésről szóló rendeletnek. 
A tanúsítvány birtokában lehetőség nyílik a közvetítői listára való felkerülésre. Erre való jogosultságról a KIM/IRM dönt, erre az iskoláknak a kiadott és szabályos (a KIM/IRM által előírt és elfogadott) tanúsítványon kívül semmiféle ráhatása nincs. 
A KIM/IRM legfontosabb követelménye jelenleg: 
diploma (bármilyen) és a diplomának megfelelő munkakörben való min. 5 éves munkaviszony igazolása (+ büntetlen előélet). 
Aki tehát igazságügyi közvetítő szeretne lenni, az alapdiplomájának megfelelő 5 éves igazolást gyűjtsön és mutasson be. Ha pl. valaki bányamérnök, de párkapcsolati mediátor szeretne lenni, akkor 5 év bányamérnöki és ezzel összefüggő gyakorlatot kell igazolnia. Akinek nincs meg a fentiek szerinti 5 éve a képzésünk megkezdésekor, az nem jelenti, hogy nem vehet részt a mediátor képzésünkön, illetve a mediátori kompetenciákat is biztosító coach képzéseinken. A kiadott tanúsítványunk ugyanis nem évül el, így a gyakorlat megszerzésével későbbiekben fel lehet kerülni a fent említett listára.
Az Ön által választott képzés keretében a KIM/IRM által akkreditált (elfogadott) meditorképző iskolaként vállaljuk a medátori kompetenciák átadását (coachoknak egyéb ismereteket is). 

Coachok számára nem kötelező a közvetítői bejegyzés, ettől teljesen függetlenül gyakorolhatják a nálunk szerzett tanúsítványuknak megfelelő coach praxist.

Szeretettel és tisztelettel hívjuk, várjuk Önt is közénk!

IACM Akadémia és a Dr. Kollár Iskola csapata

A honlap tulajdonosa: IACM FOR COUNSELLING AND EDUCATION LTD.
GBR ME15 6LU, Kent, Maidstone, Knightrider Street, Knightrider House F04 1st Floor
A titkárság e-mail címe: kapcsolat@iacmacademy.com
Titkárság telefonszáma: +36 70 631 3311
ADATVÉDELMI NYILATKOZAT
ÁLTALÁNOS JOGI NYILATKOZAT

Call Now Button