Rólunk

Ismerjen meg minket!

Sokan panaszkodnak arra, hogy nem tudják megkülönböztetni az egyik tanácsadóképző iskolát a másiktól. Az IACM Akadémia esetében ez nem merülhet fel.

2019. évi “kuruzslásról szóló” törvényről
Saját érdekében kókler és tiszavirág életű képzések (coach képzés, tanácsadó képzés) helyett Ön is csak neves, nemzetközi szintű, nemzetközileg elfogadott, tudományos igényességű és szakmai szervezetek által akkreditált képzéseket válasszon, amik bármikor kiállják a próbát!
Az IACM Akadémia keretein belül a Dr. Kollár Iskola programjai Identity Fashion Coach (IFC) néven jogvédelem alatt állnak a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalában. Megkérdőjelezhetetlen a legitimitása.

Mit kínálunk?

XXI. századi, egyéni tanulási tervre (personalized self-education plan) építő “Self-Awarness & Self-Education” tananyagcsomag, Meetup és Mentoring Program. Egyénre fókuszált tanulás. Senki nem marad le. Vizsgagarancia.

  • Tudományosan megalapozott módszertan
  • ICF-standardokra épülő, nemzetközileg hiteles és elfogadott tematika, nemzetközi tagság
  • Alapoktól a mester-fokozatig vezet személyre szabott törődéssel és állandó támogatás mellett
  • 100% gyakorlatorientált: 2005-től használt, bevált és igazolt módszerek és megoldások
IACM Akadémia csapata
IACM Akadémia nemzetközi hálózata: IACM

Küldetésünk

Az IACM nemzetközi tanácsadói hálózat 26 országban építi tagozatait már 2011. óta. Azt valljuk, hogy az ügyfeleink: hallgatóink és coachingot igénylő megbízóink csak a legjobbat érdemlik. Mi erre tettük fel az életünket. Bővebben az IACM-ről

Csatlakozzon hozzánk!

Képzésekről

Szeretettel hívjuk, várjuk Önt is közénk!

Személyes információk: Kiss Szilvia titkárságvezető: Tel.: +36 70 6313311, kapcsolat@iacmacademy.com

Az IACM AKADÉMIA képzéseinek 3+1 fő jellegzetessége

1. Tudományosan megalapozott, szakmailag professzionális, nemzetközileg is helytálló

Tudományosan Nemzetközileg helytálló, szakmailag professzionális: a stratégiai és tervezői szemléletű, nemzetközi ontological coaching szakmai iskolához tartozunk. 

ICF-alapú, nemzetközi szintű, professzionális coach képzés és tanácsadó képzések kezdőtől a nemzetközi mester fokozatig kísérik a hallgatókat. 

A megszerzett kompetenciákat a nemzetközi szövetség,  az ICF elismeri, a coach képzés és tanácsadó képzés oktatási programjait a nemzetközi tanácsadói szövetség, az IACM is akkreditálta.

2. Nyugalom és derű hatja át

Jöjjön gyakorolni hozzánk a Mentálkapuba a volt hallgatóink mellé! Legyen Ön is a munkatársunk!

Magyar GUINNESS-rekorder coachok vagyunk, akik 24 órán keresztül egyfolytában coacholtunk, mert bármikor szívesen és jókedvvel megmutatjuk, mit tudunk. Derű a módszerünk alapja és kísérője, egyben hatása és következménye.

3. 100% gyakorlatorientált és praxisban igazoltan bevált módszertant követ

Gyakorlati garancia: 2005. óta a Dr. Kollár Iskola saját praxisában bevált megoldások, a gyakorlatban bevált tanácsadói és tanítási módszertanra számíthat.  Sikeres tanítványok nagy száma bizonyítja a kiváló felkészítést.

+1. Legismertebb és legelismertebb iskola, a Dr. Kollár Iskola biztosítja a szakmai garanciát már 2005. óta, ahonnan eddig a legtöbb elismert coach került ki.

Az ELTE Társadalom- és Szervezetpszichológia Karán végzett felmérés szerint a magyarországi legismertebb és legnevesebb 60 coach közül 8 a Dr. Kollár Iskolából került ki. Ezt az átütő eredményt egyetlen másik iskola sem tudta elérni. (Forrás: Komócsin Laura, PCC/ICF, Business Coach Konferencia)

Magyarországon egyedülálló módon tudományosan megalapozott: elmefilozófia, szociológia, kognitív nyelvészet, pszichológia, neurológia vívmányaira épülő, tervezői, stratégiai szemlélet.

A Dr. Kollár Iskola alapította a Pécsi Tudományegyetem (KPVK) Alkalmazott Ontológiai Kutatócsoportját. 

Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalában az eredeti szellemi termékeket megillető oltalomban részesülő oktatási és tanácsadói projekttel rendelkezik a Dr. Kollár Iskola. A jogvédelem alatt álló coach képzés és tanácsadó képzések programját 2008-ban, azaz 14 éve akkreditáltatták legelőször, egyben legelsőként Magyarországon. A Dr. Kollár Iskola alapítói nemzetközi fokozatú, Guinness Rekorder coachok: egyetemi és nemzetközi minőségű prémiumprogramot kínálnak. 

Képzési csomagjaik a Magyar Coachszövetség (2008.) hivatalos coach képzés és tanácsadó képzési programjai. 

A kurzusaikat a IRM/KI Minisztérium hivatalos mediátorképzésként és továbbképzésként fogadja el.

A coach képzés és tanácsadó képzés magas szakmai és gyakorlati értékét nemzetközileg elfogadott, magyar-angol nyelvű tanúsítvánnyal ismerjük el. 

Újfajta tanulás az IACM Akadémia segítségével


IACM AKADÉMIA akció

15-30% egyösszegű fizetési kedvezmény csak most!

A honlap tulajdonosa: IACM FOR COUNSELLING AND EDUCATION LTD.
GBR ME15 6LU, Kent, Maidstone, Knightrider Street, Knightrider House F04 1st Floor
A titkárság e-mail címe: kapcsolat@iacmacademy.com
Titkárság telefonszáma: +36 70 631 3311
ADATVÉDELMI NYILATKOZAT
ÁLTALÁNOS JOGI NYILATKOZAT

Call Now Button